Kuva

Kuva

lauantai 21. marraskuuta 2015

Harry Potter -sukkapaljous


Lupailin lisää Potter-aiheisia neulomuksia jo heinäkuussa – tässä niitä nyt vihdoin tulee. Tämä sukkaryhmä oli tuloillaan jo silloin heinäkuussa, mutta vasta nyt ne ovat valmiit. Sukat ovat olleet neulottuina jo kauan, valmistumista viivästytti vain laiskuuteni logojen kiinniompeluun. Logot olen tehnyt Vimman kankaanpainannassa jo ennen kuin tiesin mihin niitä käyttäisin. 



Luihuisen sukat valmistuivat ensin. Lanka on samaa kuin heinäkuussa tekemässäni kaulahuivissa. Tarkoitus oli tehdä koko sukat huivin jämälangasta, mutta toinen sukka jäi ihan muutamaa riviä vajaaksi ja jouduinpa sitten ostamaan vielä yhden kerän saadakseni nämä valmiiksi. 



Korpinkynnen sukissa on samaa harmaata kuin Luihuisen sukissa, vaikka kirjojen mukaan Korpinkynnen värit ovatkin sininen ja kupari. Kuparinväristä lankaa vain ei tahdo löytyä, kaikki ovat aina lähempänä oranssia. Leffoissa tosin Korpinkynnelläkin on harmaata, joten eivät nämä kovin kamalasta uskottavuusongelmasta kärsi.



Puuskupuh-sukkien lankaan olen tosi tyytyväinen. En oikeastaan ole suuri keltaisen ystävä, mutta tämä sävy on melko rauhallinen ja maanläheinen, joten ehkäpä nämäkin päätyvät joskus jalkaani.



Rohkelikko-sukkiin jouduin purkamaan vanhat säärystimeni, sillä tummanpunaista lankaa ei tahtonut löytyä millään. Se taitaa olla kausiväri. Kirkkaanpunaista on toki tarjolla aina, mutta en halunnut sitä. Rohkelikon kultaisiin tehosteraitoihin käytin samaa keltaista kuin Puuskupuh-sukkiin. 



Kaikkia lankoja jäi sen verran yli, että päätin tehdä vielä Tylypahka-sukat. Nämä ovat niihin päiviin, kun en tiedä mihin tupaan kuuluisin.

Koen kuuluvani eniten Luihuiseen tai Korpinkynteen ja siksi uskon niiden sekä Tylypahka-sukkien tulevan eniten käyttöön. Voin kuitenkin pukea jalkaani sukat tästä lähtien fiiliksen mukaan. Minun ei tarvitse olla aina luihuinen. Jonakin päivänä saatan kokea kuuluvani Rohkelikkoon tai voin pukea sukat sen mukaan, millaisia luonteenpiirteitä itseeni sinä päivänä tarvitsen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti