Kuva

Kuva

tiistai 17. toukokuuta 2016

Ratsastushame


Vein häikäilemättä hoitohevoseni omistajan, Katariinan, idean ratsastushameesta, joka pitää jalat lämpiminä ja näyttää hyvälle. Välttääkseni lisäplagiointia en erittele hameen mallin yksityiskohtia. 




Oma versioni hameesta ei näemmä reippaammassa vauhdissa enää peitä jalkojani. Onneksi oli housut alla! Katariinan hame ei vilauttele näin. Tilatkaa häneltä, jos tahdotte hyvän! 



Hame sopii kuitenkin loistavasti moneen muuhunkin puuhailuun kuin vain hevosen selkään. Tulenkin ehkä itse käyttämään tätä eniten talvisin jalkojen lämmikkeenä ihan kaupunkielämässä. Helmassa on heijastinnauhaa, joten tämä sopii mainiosti marraskuiseen koleaan pimeyteen. Mutta puhutaan siitä sitten myöhemmin, nyt nautitaan kesästä!



Hameessa on myös tasku! Siihen sopii mainiosti hepan herkut, kännykkä, norsu, autonavaimet.. Eikun... Norsu ei mahdu! Mutta muut mahtuvat! 

Myös kuvan takin olen tehnyt joskus, kauan sitten. Olin yllättynyt, että edelleen mahduin siihen ja vieläpä ilman korsettia, vaikka olen tehnyt sen aikoinani korsetin päälle puettavaksi hyvin kapeavyötäröiseksi takiksi. 

(Kuvat © Mira)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti