Kuva

Kuva

perjantai 24. maaliskuuta 2017

Luentoneulontaa


Kaiken kirjo- ja pintaneuleen jälkeen neuloin vaihteeksi jotain hyvin yksinkertaista ja helppoa. Yksinkertaista putkiloa pääsi koristamaan leveä joustopitsinauha ja lopputuloksena syntyi säärystimet.

 
Säärystimet ovat siis kauttaaltaan 2o 2n -resoria. Nauhakujan kohdalla neuloin muutaman kerroksen pelkkää oikeaa ja nauhaa varten reiät. Tällainen yksinkertainen ja ajatustyötä vaatimaton neuletyö on hyvä ottaa mukaan luennoille. Säärystimet on siis lähes kokonaan neulottu erinäisissä luentosaleissa.
 
Haluan varuiksi vielä hieman puolustella luentoneulontaa! Luennolle otan mukaan aina jonkin yksinkertaisen ja helpon työn, jonka voin laskea käsistäni koska tahansa kirjoittaakseni jotakin ylös. Puolitoista tuntia kestävä luento on pitkä aika keskittyä ja ilman neuletta tunnustan varsin usein vaipuvani kännykkäni uumeniin viimeistään puolessa välissä. Kännyköidessäni kuuntelemisesta ei enää tule yhtään mitään. Neuloessa käsilläni on tekemistä, mutta korvani pysyvät aiheessa. Samalla neule pysyy hyvänä motivaattorina ylipäätään saapua joillekin luennoille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti