Kuva

Kuva

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joululahjojen satoa 4: Spiderman-sormikkaat


Tulipa huonolaatuinen kuva. Nämä sormikkaat valmistuivat viimeisenä, mutta näidenkään kanssa ei tullut kiire! Sormikkaat olivat valokuvattuna aatonaattona klo 19!

Nämä sormikkaat ovat isälleni, joka ei välttämättä ole suuri Spiderman-fani (hän taitaa kannattaa Batmania). Olin lapsena huolissani siitä, ettei isälläni ole lempinimeä, joten kysyin "Miksi sua sitten sanottiin, Spidermaniksi vai?!" Etenkin näin aikuisiällä tämä Spiderman-vitsi on alkanut nostaa päätään. Aikuiselle miehelle ei kuitenkaan kovin selkeästi juuri Spidermaniin viittaavia lapasia uskaltanut tehdä. Vieläpä kirkkaanpunaisena,  sillä isäni suosii tummia sävyjä ulkovaatetuksessaan. Spidermaniin viittaakin siis vain värimaailma ja seittikuviota muistuttava sininen kerrosrivinousukuvio (en jaksanut ryhtyä kirjoneuleeseen, vaikka sillä olisi varmasti saanut selkeämmän seittikuvion). Ajattelin ensin tehdä vielä hämähäkin sormikkaiden kämmenselälle, mutta a) laiskistuin b) totesin paremmiksi ilman. Sen sijaan virkkasin pienen irtonaisen hämähäkinseitin sormikkaiden mukana paketoitavaksi. Se on todennäköisesti täysin turha, mutta eipä sen tekemiseen kauaa mennyt ja se viittaa hämähäkkeihin siltä varalta, että sormikkaiden värimaailmasta jää vitsi ymmärtämättä. 

Kokoa oli vaikea arvioida. Yritin etsiä ohjetta miehen sormikkaisiin, mutta löysin lähinnä vain naisten sormikkaisiin tai sitten miehille, mutta ohuesta langasta. Päädyin lopulta tekemään sormikkaat kuten tekisin itselleni, mutta vähän paksummasta langasta ja nelosen puikoilla. Toivoin, että mikäli sormikas on minun käteeni hieman löysä, menee se isäni käteen hyvin. 

Sormikkaiden tekoa en voi suositella kenellekään, joka inhoaa langanpätkien päättelemistä. Hirveä vaiva! 


Tässä vielä isäni ottama kuva sormikkaasta hänen kädessään. Näyttäisi olevan sopivaa kokoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti